torsdag 18 juni 2009

T tycker till: Fult som fan

Jag pratade mode med en kollega på jobbet idag. Det var en smått otäck upplevelse. Jag hade aldrig trott att jag verkligen en dag skulle stå öga mot öga med en människa som inte fördömer användandet av vanliga, korta strumpor i kombination med pumps. Allvarligt talat, hur kan man tycka att det är okej med en liten stump rynkigt korvskinn som sticker upp ur ett par högklackade?

Notera att bilden innehåller inte mindre än TRE oförlåtliga fel. Inte nog med att det är strumpor i pumps, samma stackars tös har också på sig en bäääääsj kavvaj och en aprikosfärgad kjol. Vem använde njuren här?

2 kommentarer:

  1. Haha, neeej, det är ju snyggt med strumpor i pumps! Bästa sätta att "klä ner sig" som en visst ska göra om en vill ha heelsen till vardags! Och ser lite.. kaxigt ut på nåt sätt, kanske för att det ofta anses så fel :)

    SvaraRadera
  2. T svarar Bomull: "Klä ner sig"? Ja' fatt int', som mammas kollega sa. Varför skulle man vilja klä ner sig? Skit i vad man "ska" göra! Klä upp resten så det matchar skornas glamfaktor istället för att fula ner de högklackade med rynkigt korvskinn ;).

    SvaraRadera