tisdag 15 december 2009

T är förbannad - 50% rabatt, my ass!

Underklädeskedjan Change gick under hösten ut med ett erbjudande till medlemmarna i sin kundklubb; 50 % rabatt på allt i butikerna resten av 2009. Det lät ju som ett bra erbjudande så jag spanade på hemsidan för att se om det fanns några potentiella fynd där. Förklaringen till ”rabatten” visade sig dock vara att de i samband med sitt fantastiska erbjudande höjt priserna rejält. Jag surnade till och stängde ner fönstret småsvärandes.

Idag fick jag ett mail från Club Change om att det nu är sista chansen att fynda till halva priset. Glömsk som jag är blev det en ny utflykt till hemsidan och först nu insåg jag hur enorma prisökningarna är. En sport-bh som jag köpte för 500 spänn förra hösten kostar nu närmare 200 kr mer. Bh-modeller som jag inhandlat för 300 kr kostar nu det dubbla.

Varför blir det så här? Change var bra. Jag var lycklig när jag första gången besökte en Changebutik. ”Äntligen en butik som fattar att storbystade personer inte VALT att bli det och säljer bra grejer till rimliga priser” tänkte jag, men säg den lycka som varar. För alla er som kan gå in på Lindex och köpa en bh som passar för 200 spänn verkar det här förmodligen vara en fånig grej att hetsa upp sig för, men trust me: ni har ingen aning om hur jobbigt det är att som storbystad hitta en modell som fungerar. Jag är beredd att börja gråta varje gång jag måste köpa en ny bh eftersom det tar sån förbannad tid och är så förbannat besvärligt.

Jag känner mig som Ringaren i Notre Dame (på framsidan) varje gång och nu ska jag alltså till på köpet behöva ruinera mig för att få denna upplevelse. Tack så jävla mycket Change. Och by the way: ingen jag känner kommer att köpa era trosor för 500 spänn paret eller pyjamasar för 1400. Ha!

2 kommentarer:

  1. Helt rätt! Jag fick det där mejlet jag med och kommer sluta handla på change.

    SvaraRadera
  2. Dock far de inte med osanning gällande rean. Men prishöjningarna svider...

    SvaraRadera