lördag 28 november 2009

Glammigt värre


Var på stan med M idag. Inne på Akademibokhandeln blev det ljudböcker och ett fnisskort till söte-C. Men hon har inte fått det än :). Var snabbt inom KappAhl också eftersom de hade klänningsrea och jag nog behövde en liten svart (till). Fast det blev det inte. Det blev Cassels istället och en svart, glansig jacka i 1700-talsstuk från Isolde. Vill slå ett slag för Cassels, speciellt deras ovanvåning. Där finns mycket att välja på, bra variation på storlekar, och helt ok priser. Viss tantvarning utfärdas, men det går att kryssa mellan koftorna.

Vi sniffade oss igenom Åhléns allt-mumsigt-för-din-kropp-avdelning och försvann sedan ut i luften för att hitta ett café. Det blev Café Hamngatan. Helt godkänt. Tog en titt i museibutiken också. Sedan blev det Magasinsgatan, finkjol på Pop Boutique, en tur in på Prickig katt för att prova hattar innan jag fick ett par skor i förtida julklapp från Jedviks.

Avslutade på NK med en kaffe och klappade sedan väskor, tittade på skor och pappersprodukter innan hemfärd. Mkt nöjd med dagen.

2 kommentarer:

  1. Det var väldigt vad du shoppat loss! Fynden måste beses snart tror jag å det bestämdaste.

    SvaraRadera